+ 385(0)32/352 – 999
info@​plus-​kunjevci.​com
Kun­jevci bb, 32100 Vinkovci

Hostel PLUS KUNJEVCI

Hostel "PLUS KUNJEVCI", ponosno se protegnuo na samoj obali Bosuta, u oazi mira i tišine, nadomak samog grada Vinkovaca. Možda ovaj dio Hrvatske jest tipično kontinentalno područje,ali mu je ljepota u mnogo čemu netipična. Krene li se cestom kroz slavonsku ravnicu, gosta pozdravljaju zlatna polja suncokreta, zanjihano klasje pšenice i stoljetne šume. Okružen zelenilom, šumom i lovištima, Hostel "PLUS KUNJEVCI" gostima pruža nezaboravan ugođaj.

Što se može usporediti s prizorom što ga nude nošnje snaša u doba Vinkovačkih jeseni?

Bogata nošnja priziva i bogat stol, a on je diljem Slavonije domaćinu pitanje časti. Zato na nj stavlja slavonski kulen, paprene kobasice, dimljenu slaninu i birana jela iz samog vrha gastronomske ponude, a oplemenjuje ga vrhunskom kapljicom iz vinskih podruma Kutjeva, Đakova i Iloka.

Restoran Hostela "PLUS KUNJEVCI" je kapaciteta 100 mjesta, a u svom sklopu ima ljetnu terasu, odvojenu sjenicu i zimsku terasu s pogledom na Bosut čija snijegom i ledom okovana obala oduzima dah na prvi pogled. Ljetne terase okružuju cjelokupan Hostel "PLUS KUNJEVCI", te pružaju utočište i ugodne trenutke gostima i u najvrelijim ljetnim mjesecima, bilo da se radi o terasi sa pogledom na Bosut, terasi uz sami restoran ili onima u dubokom hladu šume.
Ljubazno i profesionalno osoblje Hostela "PLUS KUNJEVCI" će udovoljiti Vašim željama prilikom organizacije svadbenih večera, domjenaka, poslovnih i svečanih ručkova, te po potrebi osmisliti i poseban jelovnik i program po Vašim željama i ukusu.

Gostima Hostela "PLUS KUNJEVCI" je na raspolaganju smještajni kapacitet za 76 osoba u 30 moderno i prekrasno uređenih jedinica, soba i apartmana. U sklopu Hostela "PLUS KUNJEVCI" nalazi se bar, veliki čuvani parking, sala za vjenčanja, konferencijska sala, sala za seminare, kao i sadržaji za rekreaciju i opuštanje.

Posebno atraktivnom lokaciju Hostel "PLUS KUNJEVCI" čini blizina čvorišta cesta i autoceste, benzinske postaje, te grada Vinkovaca.


Stojimo Vam na raspolaganju od
0-24!
Dobro došli!